Stella-our-story

Our Story

Välkommen till barnfiltar.se en onlinebutik som specialiserar sig på högkvalitativa och trendiga barnfiltar & babyfiltar med svensk design som utgångspunkt samt med exklusiva materialval.

All tillverkning av filtarna sker i certifierade fabriker i Portugal under EU´s strikta regelverk.

Vårt varumärke på barnsidan är Sam-Sam, alla produkter har fått genomgå omfattande tester och kontroller.

Filtarna är tillverkade av exklusive ren 100 % bomull,samt cotton/cashmere garn.

Materialen är noga utvalda för attge plädarna en mjuk bomullskänsla samtidigt som de håller både form och färg efter maskintvätt.

Alla barnfiltar och babyfiltar passar utmärkt att ge bort till födelsedagar, doppresent, julklappar samt ´´babyshower´´ events. Med dessa trendiga plädar vill vi förmedla både värme och kärlek.

Vi vill även visa vårt ansvar både för miljö och för en hållbar produktutveckling för framtida generationer. Ni och era små kommer att uppskatta och njuta av dess omtyckta produkter.

FLY FASHION AB är företaget bakom varumärket Sam-Sam. Vi har  producerat kläder och textilier i flera av Portugal´s ledande fabriker i snart 30 år.

Företaget  har stor erfarenhet av hela värdekedjan från idé till färdig kommersiell produkt, vi har genom åren arbetat med alla de stora aktörerna i Sverige såsom Åhlens, JOY,  Hemtex, Indiska och Hennes & Mauritz etc.

×

Kundvagn